Title Image

XII Setmana de la Informació i l’Orientació Professional

XII Setmana de la Informació i l’Orientació Professional

SIOP 2018, del 14 al 21 d’abril

Torna la SIOP, torna l’orientació!

Com cada any per aquestes dates torna la SIOP amb tota l’oferta formativa que ofereix la ciutat i la comarca, amb l’objectiu de facilitar informació sobre diferents estudis i assessorament personalitzat per facilitar una presa de decisions educatives ajustada, realista i coherent.

Per ajudar a aquest objectiu, la SIOP posa a l’abast de la ciutadania totes les opcions educatives i formatives existents i també el suport professional necessari per fer aquesta elecció que afectarà tant el teu futur laboral com el social. Ho fem amb assessorament individual i amb diferents activitats destinades a conèixer totes les opcions disponibles.

I és així perquè hi ha molts factors que intervenen en el moment d’escollir uns estudis, però dos dels més importants són, per una banda, conèixer en profunditat l’oferta formativa existent: estudis, condicions d’accés, durada, continguts, sortides laborals un cop acabada la formació, lloc de realització, etc. i, per l’altra, saber quins són els vostres interessos i motivacions, tenir clar on voleu arribar i decidir quin camí triar tenint en compte tota aquesta informació.

Així doncs, tant si sou alumnat escolaritzat, com famílies, professorat o ciutadania en general hi trobareu tota la informació per arribar a aquest propòsit.

De ben segur us serà de gran utilitat.

Gaudiu-la!

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies