1621
page-template-default,page,page-id-1621,page-parent,stockholm-core-2.1,select-theme-ver-6.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Title Image

SIOP 2020

Presentació

Degut a l’emergència sanitària generada per la Covid-19 la SIOP 2020 ha quedat suspesa tal com la teníem programada.

Malgrat tot, com que necessitem estar informats i conèixer els recursos formatius que tenim a l’abast , us proposem una SIOP alternativa on trobareu les sortides formatives i educatives de la ciutat,els  recursos relacionats amb la presa de decisions,  la definició dels itineraris i altres eines de suport a la tasca orientadora.

Aquesta nova SIOP s’adreça  a estudiants i persones que cerquen fer uns estudis i a l’equip de tutors i orientadors dels centres educatius. L’objectiu és  ser una eina útil de recerca d’informació i disposar de material actualitzat i de primera mà ,  tant per fer consultes a nivell individual com per treballar la informació a les classes de tutoria dels diferents nivells educatius.

Oferim també la possibilitat d’atendre dubtes mitjançant un assessorament individual per part de personal expert municipal

Les informacions que apareixen al web sobre preinscripcions i altres dades poden veure’s subjectes a modificacions per tal de seguir les instruccions del Departament d’Ensenyament.

Per últim, com sempre, el nostre desig és:

Gaudiu la SIOP! Aquest any, des de casa vostra, a un clic.

Oferta formativa SIOP 2020

Informa’t sobre els diferents estudis, com s’organitzen, quins requisits d’accés tenen, quines opcions t’ofereixen…

Planifica el teu itinerari formatiu i professional. Descobreix què hi ha més enllà dels estudis i encara el teu futur professional amb èxit.

Assessora’t per professionals que t’ajudaran a resoldre els dubtes i planificar el teu itinerari formatiu de manera personalitzada.

Calendari de preinscripcions

Proves d’accés a FP
Del 13 al 21 de maig

Programes de formació i inserció
Del 25 de maig al 5 de juny

Batxillerat
Del 27 de maig al 3 de juny

Cicles formatius de grau mitjà
Del 2 al 8 de juny

Cicles formatius de grau superior
Del 10 al 17 de juny

Centres de formació d’adults
Del 15 al 29 de juny

Curs específic d’accés a cicles formatius de grau mig
Del 1 al 7 de juliol

Ensenyaments d’idiomes en Escoles Oficials d’Idiomes
Del 31 d’agost al 3 de setembre

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies