Title Image

Preinscripció 2020_2021 oberta a la Formació de persones adultes

Preinscripció 2020_2021 oberta a la Formació de persones adultes

Obert el termini de preinscripcions a les escoles de persones adultes de la ciutat

Del 15 al 29 de juny podreu fer les vostres preinscripcions als centres d’adults. A continuació us adjuntem l tríptic on podeu trobar tota l’ informació del procés de preinscripcions així com tota l’oferta que es presenta a al ciutat de Mataró.

Oferta i procés de preinscripcions aquí.

Sol·licitud de preinscripció i criteris de prioritat

S’aconsella la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia oficial del centre demanat en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament degudament emplenat (en format PDF) i la documentació oportuna, escanejada o fotografiada, per les dues cares.

La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, que ha de contenir la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. El centre ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació per correu electrònic, els centres organitzaran la presentació de sol·licituds amb atenció presencial, assignant una cita prèvia per a l’accés al centres que es pot sol·licitar amb l’eina disponible en el web del centre o bé trucant-hi

Juntament amb la sol·licitud de preinscripció cal presentar la documentació en el termini establert.

Quan el nombre de sol·licituds d’admissió és superior a l’oferta de places s’aplica el criteri de prioritat; el compliment d’aquest criteri s’ha d’acreditar amb la documentació corresponent (el barem s’aplica en relació amb el centre demanat en primer lloc i es manté per a la resta de peticions). En les situacions d’empat que es produeixin després d’aplicar els criteris, l’ordenació de les sol·licituds afectades es fa per sorteig públic del número de desempat.

Totes les persones que es preinscriuen han d’enviar per correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre de primera petició el DNINIE o passaport (si es tracta d’estrangers comunitaris, el document d’identitat del país d’origen), escanejat o fotografiat per les dues cares.

Segons les circumstàncies de cada sol·licitant, també cal enviar per correu electrònic, escanejada o fotografiada per les dues cares, la documentació següent:

 • Persones ambcontracte laboral: el document que acrediti la seva afiliació a la Seguretat Social (si no tenen obligació d’estar afiliats, el certificat del familiar titular de l’empresa i la declaració dels tutors legals).
 • Persones en procés d’obtenció d’un permís de treball:la documentació acreditativa corresponent.
 • Esportistes d’alt rendimentque comparteixen ensenyaments: el certificat acreditatiu expedit pel Consell Català de l’Esport.
 • Persones que han cursat i superat un programa de formació i inserció (PFI): el certificat en què consti que l’han cursat.
 • Persones que participen al programa “Joves per l’ocupació“: el document acreditatiu expedit per l’entitat on han desenvolupat el programa.
 • Persones menors d’edat

  • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació i el consentiment del pare o mare o tutor legal del menor. Si està en situació d’acolliment, la resolució del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE, o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
 

Criteris de prioritat

Té preferència per cursar aquests ensenyaments:

 1. Qui visqui o treballi en el mateix municipi on està situat el centre o l’aula.
 2. Qui visqui o treballi en un municipi proper al municipi del centre o aula, on no hi hagi oferta pública de formació d’adults dels ensenyaments que se sol·liciten.
 3. Qui hagi cursat i superat un programa de formació i inserció.
 4. Qui participi en el programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”.
 

Preinscripció

Les preinscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç

 • Oferta inicial de places per a la preinscripció d’ aquests ensenyaments: 20 de maig de 2020


Avís: Les dates proposades del mes de juny i posteriors són provisionals i poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia.

 • Oferta de places: 12 de juny de 2020
 • Informació i orientació per als alumnes nous: durant el mes de juny de 2020
 • Presentació de sol·licituds: del 15 al 29 de juny de 2020
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 6 de juliol de 2020 a partir de les 14 h
 • Sorteig del número de desempat: 7 de juliol del 2020, a les 11 h
 • Presentació de reclamacions: del 6 al 10 de juliol de 2020
 • Llista ordenada definitiva: 14 de juliol de 2020 a les 14 h
 • Llista d’admesos i exclosos (per activitats) i llista d’espera: 16 de juliol de 2020 a les 14 h
 
Matrícula
 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 2 al 9 de setembre de 2020
 • Alumnes preinscrits de la llista d’espera: a partir del 14 de setembre de 2020

Els centres poden establir diferents dates de matrícula per als ensenyaments que ofereixen, sempre que siguin dins el període general de matrícula establert; aquetes dates s’han de fer públiques en el centre abans de l’inici del període de presentació de sol·licituds.

Podeu tramitar la vostra preinscripció en aquest enllaç

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies