Title Image

Nota legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT WEB

Qui és el responsable?

AJUNTAMENT DE MATARO

P0812000H

C/ Riera, núm. 48, 08301 de Mataró

Delegat de Protecció de Dades: contactant amb el DPO

Amb quina finalitat es tracten les vostres dades?

L’Ajuntament de Mataró tractarà les vostres dades per gestionar-les com a conseqüència de la navegació o bé de les consultes que realitzeu als correus electrònics de l’Ajuntament.

Quina és la legitimació pel tractament de les vostres dades?

El tractament de les dades queda legitimat pel compliment de la normativa vigent en protecció de dades. Tanmateix, si l’usuari finalment ha de realitzar alguna tramitació, serà redirigit al formulari corresponent on haurà d’atorgar el consentiment mitjançant l’acceptació de la política de privacitat.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?      

Les dades recaptades únicament seran objecte de cessió, si s’escau, previ consentiment de la persona interessada o d’acord amb allò previst en la citada legislació.

En aquest sentit, i tret d’obligació legal, les dades facilitades no seran comunicades a tercers.

Quins són els vostres drets?  

Les persones, les dades personals de les quals siguin tractades per l’Ajuntament de Mataró, podran exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, així com a oposar-se a la presa de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils, en la forma prevista en la legislació vigent sobre la matèria, davant l’Ajuntament de Mataró.

Els formularis de drets es troben a disposició de l’interessat en la pàgina web www.mataro.cat així com davant de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’entitat a l’adreça de La Riera, núm. 48 – 08301 Mataró (Barcelona) (Ref. “Protecció de Dades”).

Si considereu que els vostres drets no han estat atesos correctament us podeu posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades contactant amb el DPO o bé teniu dret a presentar una reclamació davant la corresponent autoritat de control que, en aquest cas és l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (http://apdcat.gencat.cat/ca/inici).

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies