Title Image

Fòrum de les ciutats amb Consell de FP

Què és el Fòrum de ciutats amb Consell d’ FP

El món local en el sentit més ampli, que inclou les autoritats locals, els centres educatius i de formació, les empreses, els gremis i les associacions professionals, les organitzacions empresarials i sindicals del territori, integrats tots els en el marc de governança dels Consells de Formació Professional, tenen unes condicions d’arrelament, capil·laritat i relacions socials que generen un potencial únic i indispensable per contribuir positivament a abordar el repte de millorar la Formació Professional.

El Fòrum de les ciutats amb consells de la Formació Professionals de Catalunya, aplega un grup de ciutats que representen una part molt important del PIB català, de les empreses de Catalunya, de la població assalariada, dels centres de formació professional, dels alumnes que cursen alguna modalitat de formació professional i un elevat tan per cent de l’oferta formativa del país.

En aquest sentit, el Fòrum ens presentem com a interlocutors necessaris davant d’altres Administracions o entitats relacionades amb el nostre àmbit per defensar l’opinió i la tasca desenvolupada en els municipis al voltant de la formació professional.

I treballarem com a eina indispensable per assegurar el desplegament de la Llei 10/2015, del 19 de juny, de formació i qualificació professionals i totes les accions que se’n deriven.

Des del Fòrum volem promoure espais de cooperació i col·laboració entre totes les ciutat integrants tot establint un compromís ferm de treballar coordinadament facilitant la transferència de coneixements i expressant-nos públicament com una sola veu.

 

Qui en forma part?

Aquest Fòrum, a dia d’avui, el conformen els Consells de les ciutats de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, El Prat de Llobregat, Mataró, Terrassa, Granollers, Rubí, L’Hospitalet de Llobregat i el Consell de la Conca de Ripoll i Riera de Caldes que integra Sabadell, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpetua de la Mogoda i Sentmenat.

 

Com contactar?

El Fòrum de ciutats amb Consell FP compta amb un conveni signat per totes les ciutats representades ( Mataró 18 d’abril de 2018 ) , així com un reglament intern on s’estableix el format organitzatiu del mateix.

Actualment, l’Ajuntament de Mataró regeix la Secretaria tècnica del Fòrum.

Per més informació contacteu a forum.consellsfp@gmail.com

 

Documents d’interès

Conveni de cooperació i col·laboració

Declaració del Fòrum de ciutats amb Consell de Formació Professional

 

Notícies relacionades

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies