Title Image

Formació professional: clau per a l’ocupació

Formació professional: clau per a l’ocupació

A Mataró, fem Formació Professional

La formació professional és un àmbit material compartit per les polítiques educatives i les polítiques actives d’ocupació, sobre la base del concepte d’ocupabilitat, en què la qualificació professional apareix com un dels factors clau.

L’Estratègia Europea 2020 (E2020) promou justament el creixement intel•ligent, sostenible i inclusiu, i fa especial referència a establir una major coordinació entre les polítiques regionals, estatals i europees, tot destacant el paper rellevant de les administracions regionals i locals en el seu desenvolupament. En aquesta mateixa direcció, el Govern de la Generalitat va aprovar el 21 de febrer de 2012 l’Estratègia Catalana per a la l’Ocupació 2012-2020, que estableix com a objectiu central la millora de l’ocupabilitat de les persones i la competitivitat de les empreses catalanes.

La formació professional presenta un clar lligam material entre l’àmbit de les polítiques educatives i el de les polítiques actives d’ocupació, a través del concepte d’ocupabilitat.

A banda del Portal web www.estudiaramataro.cat on s’aglutina tota l’oferta que es pot fer a la ciutat, fa uns dies es va publicar un vídeo promocional de tots els cicles formatius, de grau mig i de grau superior, que es poden cursar a Mataró en sis centres educatius.

 

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies