Title Image

Llengua catalana I (A1)

Llengua catalana I (A1)

Codi: FANR LCAT
Als CFA aquests estudis tenen com a objectiu que les persones adultes assoleixin un grau de competència mínima per a comunicar-se en llengua catalana i s’imparteixen en tres nivells: llengua catalana nivell 1, 2 i 3, que corresponen als nivells A1, A2 i B1 del MECR (Marc europeu comú de referència per a les llengües).

Els estudis de llengua occitana, denominada aranès a l’Aran, comparteixen els mateixos objectius i nivells.

El CPNL  a més d’aquests nivells (inicial, bàsic i elemental) també ofereix cursos de nivell intermedi (B2), suficiència  (C1), superior (C2) i tallers sobre aspectes concrets de la llengua.

En el cas de les Escoles d’Adults, en els tres nivells es treballen les habilitats de comprensió i expressió orals i escrites que permeten fer front a la major part de situacions lingüístiques de la vida quotidiana.

Vegeu el currículum d’aquests estudis.

En el cas del CPNL vegeu http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cursos-generals.html

Poden accedir a aquests estudis totes les persones que tenen més de 18 anys o bé els compleixen durant l’any natural en què inicien la formació.

Quan hi ha un motiu justificat, també hi poden accedir les persones més grans de 16 anys o que els compleixen durant l’any natural en què inicien la formació.

Podeu trobar més informació sobre l’aprenentatge de la llengua catalana a Aprendre català.

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies