442
estudi-template-default,single,single-estudi,postid-442,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Title Image

GS Administració i Finances

GS Administració i Finances

Tipus d'estudi: Cicles formatius de grau superior
Família professional: Administració i gestió
Titulació: Tècnic/a superior

Centres on s'imparteix:

Escola Pia Santa Anna | Institut Miquel Biada | Institut Thos i Codina |

Tècnic o Tècnica Superior en Administració i Finances
Codi: CFPS AGB0
Aquests estudis capaciten per organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals, comptables, fiscals i financers d’una empresa pública o privada, aplicant la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, gestionant la informació, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

La durada és de 2.000 hores (1.650 en un centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Aquest estudi substitueix el cicle Administració i finances (LOGSE).

  • Gestió de la Documentació Jurídica i Empresarial (132 hores)
  • Recursos Humans i Responsabilitat Social Corporativa (66 hores)
  • Ofimàtica i Procés de la Informació (132 hores)
  • Procés Integral de l’Activitat Comercial (264 hores)
  • Comunicació i Atenció al Client (132 hores)
  • Anglès (132 hores)
  • Gestió de Recursos Humans (99 hores)
  • Gestió Financera (165 hores)
  • Comptabilitat i Fiscalitat (198 hores)
  • Gestió Logística i Comercial (99 hores)
  • Simulació Empresarial (99 hores)
  • Projecte d’Administració i Finances (33 hores)
  • Formació i Orientació Laboral (99 hores)
  • Formació en Centres de Treball (350 hores)

Més informació del currículum a l’annex I ‘Mòduls professionals’

Tenen accés directe al cicle les persones que compleixen algun dels requisits següents:

  • tenir el títol de batxillerat,
  • tenir el títol de tècnic de formació professional o tècnic superior de formació professional o tècnic especialista,
  • haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental,
  • haver superat el curs d’orientació universitària (COU) o el preuniversitari,
  • tenir qualsevol titulació universitària o una d’equivalent, o
  • haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

També poden accedir les persones amb el títol de tècnic de formació professional.

Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi cal tenir complerts 19 anys o bé complir-los durant l’any natural en què es realitza la prova.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic superior o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.

Per a més informació, consulteu el Canal Universitats

 

Sortides professionals

La superació d’aquest cicle formatiu permet accedir al món laboral com a:

  • administratiu o administrativa d’oficina;
  • administratiu o administrativa comercial;
  • administratiu financer o administrativa financera;
  • administratiu o administrativa comptable;
  • administratiu o administrativa de logística;
  • administratiu o administrativa de banca i d’assegurances;
  • administratiu o administrativa de recursos humans;
  • administratiu o administrativa de l’administració pública;
  • administratiu o administrativa d’assessories jurídiques, comptables, laborals, fiscals o gestories;
  • tècnic o tècnica en gestió de cobraments;
  • responsable d’atenció al client.

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies