Title Image

Endevina-la! Amb la presència de Màrius Serra

Endevina-la! Amb la presència de Màrius Serra

El proper 2 de juny a les 18:00h, les escoles de formació de persones adultes (CFA) del Maresme i el Vallès Oriental organitza l’Endevina-la!, un concurs lingüístic amb la presència de l’escriptor Màrius Serra i la participació de l’alumnat dels CFA. L’esdeveniment es retransmetrà en directe per videoconferència a l’enllaç https://bit.ly/3lerzpn

Què és l’Endevina-la!?
És un concurs lingüístic que té com a objectiu gaudir de la llengua catalana fent ús de la reflexió i la creativitat amb què l’alumnat participant ha d’endevinar els enigmes plantejats.
L’altre objectiu és donar a conèixer la xarxa de centres de formació de persones adultes del Maresme-Vallès Oriental.

Quins són els premis?
● 1r premi : 5 vals d’Abacus de 50 € + 1 llibre del Màrius Serra per a cada participant.
● 2n premi: 5 vals d’Abacus de 30 € + 1 llibre del Màrius Serra per a cada participant.
● 3r premi: 5 vals d’Abacus de 20 € + 1 llibre del Màrius Serra per a cada participant.

Quines escoles de persones adultes hi participen?
CFA Alarona (Mataró), CFA Bellavista (Les Franqueses del Vallès), CFA Can Marfà (Mataró), CFA Canovelles (Canovelles), CFA Els Tarongers (Mataró), CFA La Llagosta (La Llagosta), CFA Marinada (Montornès del Vallès), CFA Mollet (Mollet del Vallès), CFA Parets (Parets del Vallès), CFA Premià (Premià de Mar) i CFA Vallès (Granollers).

Per què cal donar a conèixer els centres de formació de persones adultes?
Perquè són un recurs públic i gratuït a l’abast de tota la ciutadania que afavoreixen l’aprenentatge de les llengües, la reintroducció al sistema educatiu i laboral, i la socialització de les persones de totes les edats.

 

 

 

 


 

 

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies