Title Image

El Fòrum de les ciutats amb Consell de l’FP signen un conveni de cooperació

El Fòrum de les ciutats amb Consell de l’FP signen un conveni de cooperació

Els regidors d’Educació de Mataró, Barcelona, el Prat de Llobregat, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Rubí, Sabadell, Tarragona i Terrassa han signat avui, 18 d’abril, a la Nau Gaudí de Mataró, el conveni de cooperació i col·laboració del Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya. A banda dels regidors d’aquestes 11 ciutats, també han assistit a l’acte, l’alcalde de Mataró, David Bote, i l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, que en aquest cas també exerceix de regidor d’Educació.

L’objectiu d’aquest conveni de cooperació i col•laboració és potenciar la relació i cohesió entre els municipis integrats en el Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya, i establir el compromís de treballar coordinadament i facilitant la transferència de coneixements i experiències entre els integrants.

Actuacions a realitzar

La voluntat dels municipis que integren el Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional és treballar per portar a terme les següents actuacions específiques:

1.- Creació d’un marc de relació i col·laboració, preferent i estable, amb les entitats relacionades amb l’àmbit municipalista i de la formació professional, principalment: associacions municipalistes, consells comarcals, diputacions provincials, Direcció General de la Formació Professional, Servei d’Ocupació de Catalunya, Consell Català de la Formació Professional i altres entitats vinculades amb la formació professional.

2.- Planificació d’actuacions dirigides a la implicació de les entitats municipalistes, en igualtat de condicions amb la resta dels agents que incideixen directament en la formació professional i/o ocupacional, per tal que es puguin corresponsabilitzar de les decisions que es prenguin de forma global.

3.- Coordinació conjunta per mantenir una presència pública com una sola veu, en els espais que s’acordin, emetent opinions i en defensa del reconeixement de la tasca desenvolupada en els municipis al voltant de la formació professional i/o ocupacional.

4.-Presentació com a interlocutors necessaris davant d’altres administracions o entitats relacionades amb aquest àmbit en els temes vinculats amb la formació professional i/o ocupacional en els municipis i com a Fòrum.

5.- Planificació i execució d’actuacions específiques de forma coordinada entre tots els municipis signants d’aquest conveni, en l’àmbit de la formació professional i ocupacional.

6.- Organització de trobades i jornades amb altres agents de fora del nostre territori per contrastar experiències.

La vigència del conveni és de 4 anys i el Fòrum de les Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya resta obert a noves incorporacions que subscriguin els acords pactats.

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies