Title Image

La Formació Professional DUAL

La Formació Professional Inicial amb model dual permet que l’alumne compagini la formació al centre docent i l’activitat productiva en una empresa relacionada amb la titulació que està cursant. Aquesta empresa ha de tenir un acord previ amb el centre docent per garantir la millor formació. Així, una part dels aprenentatges que ara s’obtenen al centre docent s’obtindran amb l’activitat productiva. La col·laboració entre el centre i l’empresa es formalitza mitjançant un conveni de col·laboració.

L’estada a l’empresa es divideix en dues fases:

  • En la primera, l’alumne s’hi incorpora per realitzar unes pràctiques i adaptar-se al funcionament de l’empresa.
  • En finalitzar aquest període, s’inicia l’estada remunerada en modalitat de contracte o de beca, atenent als criteris d’accés prèviament acordats entre l’empresa i el centre de formació.

Aquest nou model permet que les empreses incorporin alumnes d’FP inicial mitjançant contractes laborals. Amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats del mercat laboral, la Formació Professional dual aposta per augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses en el procés formatiu dels alumnes.

Si voleu més informació podeu consultar el portal Estudiar a Catalunya de la Generalitat.

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies