Title Image

Estudis Universitaris

ELS ESTUDIS UNIVERSITARIS

El model universitari català posa l’èmfasi en l’estudiant com a eix del procés d’aprenentatge. Tu tries què vols fer i fins on vols arribar.

L’estructura actual dels estudis universitaris fixa tres cicles que condueixen a l’obtenció dels corresponents títols universitaris oficials de grau, màster universitari i doctorat. Així, el Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior (MECES) estableix tres nivells de qualificació d’acord amb els resultats d’aprenentatge que proporcionen els estudis: el grau (nivell 2), el màster universitari (nivell 3) i el doctorat (nivell 4).

El procés d’aprenentatge per obtenir aquestes qualificacions es mesura en crèdits ECTS (European Credit and Accumulation System), una eina bàsica del Procés de Bolonya que fa més compatibles els sistemes educatius de l’espai europeu i que, per tant, et permet moure’t d’una universitat a una altra.

En aquest context, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha volgut incidir en el fet que tots els plans d’estudis de Grau de les universitats de Catalunya incloguin pràctiques externes en empreses o institucions i també matèries que garanteixin el coneixement d’una tercera llengua, preferentment l’anglesa.

Més informació >>

TecnoCampus

El TecnoCampus integra la universitat i l’empresa en un espai únic dedicat a la innovació i l’emprenedoria. Amb seu a la ciutat de Mataró, a la comarca del Maresme, i amb vocació de ser un projecte nacional i internacional, el TecnoCampus és la gran aposta del territori per contribuir decisivament a la transformació econòmica i social.

El TecnoCampus de Mataró ofereix estudis universitaris oficials de grau, postgrau i màster en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. L’oferta acadèmica del TecnoCampus s’estructura en tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La UPF és la 1a universitat espanyola en el rànquing U-Multirank.

Graus i dobles graus
Màsters i Postgraus

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies