Title Image

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL I DE RAP

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL I DE RAP

El projecte “Energia urbana. Laboratori jove de cocreació” neix del Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana i aposta per a fomentar la convivència i les relacions interculturals entre els i les joves de la ciutat amb la finalitat de contribuir en la construcció de cohesió social i relacions positives, tot fomentant la implicació activa del col•lectiu juvenil en la vida pública de Mataró.

El projecte s’ha plantejat des d’una perspectiva crítica i interseccional, amb la voluntat que permeti la igualtat d’oportunitats i es pugui construir un espai de creació cultural inclusiu i col•lectiu.

Durant l’any 2022 el projecte continua amb noves col·laboracions, com és el cas de l’Escola Municipal de Música de Mataró, i s’oferiran diferents cursos de juliol a setembre vinculats a la cultura del hip-hop. 

Concretament per als dies 27,28, 29 i 30 de juny s’ofereix el curs de producció musical, i 11, 12, 13 i 14 de juliol el curs de rap. Activitat gratuïta dirigida a joves entre 16 i 29 anys.
Per més informació i inscripcions:

 

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies