Title Image

Consell plenari de la Formació Professional de Mataró

Consell plenari de la Formació Professional de Mataró

El proper dimarts 20 de març a les 18.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Mataró es durà a terme una nova trobada del Consell plenari de la Formació Professional de Mataró.

Com ja sabeu el Consell de la Formació Professional de Mataró és un òrgan consultiu i de participació social que es constitueix com a plataforma estable de treball dels diferents agents educatius, socials i econòmics que operen a l’entorn local.

Té com a objectiu coordinar i articular l’oferta de formació per al treball, incloent totes les seves modalitats, i altres formacions vinculades per tal de construir una oferta integrada en itineraris adaptats a les necessitats de les empreses del territori i de la ciutadania de Mataró i dels municipis propers, així com ser els responsables d’elaborar les demandes i propostes del territori en relació a la planificació de la formació. A dia d’avui hi participen, Regidors/es dels diferents grups municipals, Tècnics de les diferents àrees de l’Ajuntament de Mataró, Altres administracions (Generalitat, Diputació i Consell Comarcal), Organitzacions empresarials, Empreses, Sindicats, Centres de formació professional i d’adults, Centres de formació ocupacional, TecnoCampus, Entitats del tercer sector …

En la sessió del proper dimarts, entre d’altres, es debatrà sobre l’informe de planificació de l’oferta de formació professional a Mataró i es presentarà la nova imatge corporativa de l’òrgan així com el nou Portal web que recull tota l’oferta formativa post-obligatòria.

Sense comentaris

Feu un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies