Title Image

Les Esmandies Casal de Barri

Les Esmandies Casal de Barri

Les Esmandies Casal de Barri

Titularitat: Privada
Adreça: Ronda O’Donnell, 94 - 1r pis
08302 - Mataró
Telèfon: 93 757 88 57
Correu electrònic:
casal@peramas-esmandies.cat
Adreça web:
http://www.peramas-esmandies.cat/casal/index%20casal.html

DESCRIPCIÓ

El Casal de Barri s’entén com un equipament de titularitat municipal, d’unes dimensions suficients, que neix de l’associacionisme, amb la voluntat de satisfer les necessitats socials, culturals, formatives i de lleure del territori de referència, però al mateix temps sigui un referent social i cultural de la ciutat.

El Casal de Barri promourà la realització d’un gran ventall d’activitats formatives, culturals i de lleure, obertes a tota la ciutadania, que tinguin en compte la diversitat de la població i ajudin a la cohesió social de l’entorn i la ciutat, i en garantirà el seu desenvolupament mitjançant un conveni, regulador del programa d’activitats, on es detallen els drets i les obligacions de totes les parts.

HORARI D’OFICINA:

MATINS: Dilluns i Divendres de 9 a 13 hores
TARDES: De Dilluns a Divendres de 18 a 21 hores

ESTUDIS

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies