Title Image

Institut Alexandre Satorras

Institut Alexandre Satorras

Institut Alexandre Satorras

Titularitat: Pública - Departament d’Ensenyament
Adreça: Avinguda del Velòdrom, 37
08304 - Mataró (Cirera)
Telèfon: 93 798 77 11
Correu electrònic:
iessatorras@xtec.cat
Adreça web:
http://www.asatorras.cat/

DESCRIPCIÓ

FaçanaActualment, l’institut Alexandre Satorras té aproximadament uns nou-cents alumnes, setanta-vuit professors i cinc membres del personal d’administració i serveis. S’hi imparteixen els tres tipus de  batxillerat: l’artístic, el científic- tecnològic i l’humanístic, amb un total de nou grups.  Pel que fa l’Ensenyament Secundari Obligatori, aquest s’imparteix en dotze grups-classe.

Des del curs 1999-2000, també es realitza Formació Professional de la família sanitària; concretament, s’imparteixen CF e la familia professional de sanitat amb els CFGM de Cures auxiliars d’infermeria, Farmàcia i prefarmàcia, Emergències Sanitàries i el CFGS Laboratori de Diagnòstic clínic.  A més, des del curs 2007-08 també s’imparteix el CF d’esports modalitat Futbol i Bàsquet.

La variada oferta educativa del centre fa que a més de comptar amb alumnes de la zona hi accedeixin d’altres barris de Mataró i d’altres poblacions del Maresme. Això proporciona una riquesa i diversitat importants tant  a nivell socioeconòmic com cultural. L’alumnat presenta, en general, força interès per les llengües estrangeres la qual cosa es tradueix en la seva participació en els intercanvis i projectes programats per als diferents nivells tant a ESO com a Batxillerat.

Aquest lloc web utilitza galetes per a que vosté tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes. Si vol més informació faci clic a l'enllaç.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies